Arkelshoef

Melkveebedrijf Arkelshoef heet je hartelijk welkom aan de Meersteeg 51 in Tricht.

Meer informatie over Arkelshoef in Tricht

Voor de echte avonturiers ben je bij Arkelshoef aan het juiste adres. Deze Melkveebedrijf voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Arkelshoef en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Melkveebedrijf.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tricht, spreekt Arkelshoef tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Melkveebedrijf is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Melkveebedrijf op Meersteeg 51 in Tricht. Telefonisch is Arkelshoef te bereiken via 31 6 18847323 en op de website https://www.arkelshoef.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Arkelshoef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arkelshoef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Arkelshoef

Bezoekers bekeken ook