Escape Room De Kluis

Escape Room De Kluis heet je hartelijk welkom aan de Schiehavenkade in Rotterdam.

Meer informatie over Escape Room De Kluis in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room De Kluis aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room De Kluis en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Escape Room De Kluis tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Schiehavenkade in Rotterdam. Telefonisch is Escape Room De Kluis te bereiken via 31 318 083 590 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room De Kluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room De Kluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room De Kluis

Bezoekers bekeken ook