Escape Room in Breda

Escape Room in Breda heet je hartelijk welkom aan de Haven 5 in Breda.

Meer informatie over Escape Room in Breda in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room in Breda aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room in Breda en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Escape Room in Breda tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Haven 5 in Breda. Telefonisch is Escape Room in Breda te bereiken via 31 76 700 2710 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room in Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room in Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room in Breda

Bezoekers bekeken ook