Escape Room Kinderfeestje!

Escape Room Kinderfeestje! heet je hartelijk welkom aan de Boschstraat 108 in Maastricht.

Meer informatie over Escape Room Kinderfeestje! in Maastricht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Kinderfeestje! aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Kinderfeestje! en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Maastricht, spreekt Escape Room Kinderfeestje! tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Boschstraat 108 in Maastricht. Telefonisch is Escape Room Kinderfeestje! te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Kinderfeestje!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Kinderfeestje! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Kinderfeestje!

Bezoekers bekeken ook