Escape Room Limburg

Escape Room Limburg heet je hartelijk welkom aan de Vrijkebomenweg in Ospel.

Meer informatie over Escape Room Limburg in Ospel

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Limburg aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Limburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ospel, spreekt Escape Room Limburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Vrijkebomenweg in Ospel. Telefonisch is Escape Room Limburg te bereiken via 31 85 071 7055 en op de website http://www.escaperoomlimburg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Limburg

Bezoekers bekeken ook