Escape Room Overijssel

Escape Room Overijssel heet je hartelijk welkom aan de De Verbinding, Sportlaan 6 in Zwolle.

Meer informatie over Escape Room Overijssel in Zwolle

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Overijssel aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Overijssel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zwolle, spreekt Escape Room Overijssel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op De Verbinding, Sportlaan 6 in Zwolle. Telefonisch is Escape Room Overijssel te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Overijssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Overijssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Overijssel

Bezoekers bekeken ook