Escape

Escape heet je hartelijk welkom aan de Klein Vaarwaterweg 28 in Buren.

Meer informatie over Escape in Buren

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Buren, spreekt Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Klein Vaarwaterweg 28 in Buren. Telefonisch is Escape te bereiken via en op de website http://www.vakantiehuisescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape

Bezoekers bekeken ook