EscapeDorp Garmerwolde

Non-profitorganisatie EscapeDorp Garmerwolde heet je hartelijk welkom aan de in .

Meer informatie over EscapeDorp Garmerwolde in

Voor de echte avonturiers ben je bij EscapeDorp Garmerwolde aan het juiste adres. Deze Non-profitorganisatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij EscapeDorp Garmerwolde en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Non-profitorganisatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van , spreekt EscapeDorp Garmerwolde tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Non-profitorganisatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Non-profitorganisatie op in . Telefonisch is EscapeDorp Garmerwolde te bereiken via en op de website https://escapedorpgarmerwolde.wordpress.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij EscapeDorp Garmerwolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EscapeDorp Garmerwolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. EscapeDorp Garmerwolde

Bezoekers bekeken ook