Escaperoom On Tour

Verhuurbedrijf voor feestapparatuur Escaperoom On Tour heet je hartelijk welkom aan de Zuidersluisweg 69A, 71 in Lelystad.

Meer informatie over Escaperoom On Tour in Lelystad

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom On Tour aan het juiste adres. Deze Verhuurbedrijf voor feestapparatuur voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom On Tour en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Verhuurbedrijf voor feestapparatuur.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Lelystad, spreekt Escaperoom On Tour tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Verhuurbedrijf voor feestapparatuur is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Verhuurbedrijf voor feestapparatuur op Zuidersluisweg 69A, 71 in Lelystad. Telefonisch is Escaperoom On Tour te bereiken via 31 6 11480269 en op de website http://www.escaperoom-ontour.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom On Tour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom On Tour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom On Tour

Bezoekers bekeken ook