Escaperoom Torenlaan

Escaperoom Torenlaan heet je hartelijk welkom aan de Smidshornerweg 47 in Niekerk Grootegast.

Meer informatie over Escaperoom Torenlaan in Niekerk Grootegast

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Torenlaan aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Torenlaan en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Niekerk Grootegast, spreekt Escaperoom Torenlaan tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Smidshornerweg 47 in Niekerk Grootegast. Telefonisch is Escaperoom Torenlaan te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Torenlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Torenlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Torenlaan

Bezoekers bekeken ook