Escaperoom Trips

Reisbureau Escaperoom Trips heet je hartelijk welkom aan de Veenderijgouw 42 in Broek in Waterland.

Meer informatie over Escaperoom Trips in Broek in Waterland

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Trips aan het juiste adres. Deze Reisbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Trips en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Reisbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Broek in Waterland, spreekt Escaperoom Trips tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Reisbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Reisbureau op Veenderijgouw 42 in Broek in Waterland. Telefonisch is Escaperoom Trips te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Trips? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Trips het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Trips

Bezoekers bekeken ook