Escaperoom

Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Lange Haven 74 in Schiedam.

Meer informatie over Escaperoom in Schiedam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Schiedam, spreekt Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Lange Haven 74 in Schiedam. Telefonisch is Escaperoom te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom

Bezoekers bekeken ook