Excalibur Climbing Wall

Avontuurlijke sporten Excalibur Climbing Wall heet je hartelijk welkom aan de Bieskemaar 3 in Groningen.

Meer informatie over Excalibur Climbing Wall in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij Excalibur Climbing Wall aan het juiste adres. Deze Avontuurlijke sporten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Excalibur Climbing Wall en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Avontuurlijke sporten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt Excalibur Climbing Wall tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Avontuurlijke sporten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Avontuurlijke sporten op Bieskemaar 3 in Groningen. Telefonisch is Excalibur Climbing Wall te bereiken via 31 50 549 1230 en op de website https://www.bjoeks.nl/excalibur kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Excalibur Climbing Wall? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Excalibur Climbing Wall het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Excalibur Climbing Wall

Bezoekers bekeken ook