FunKey Media

Videoproductieservice FunKey Media heet je hartelijk welkom aan de De beemd 11 in Oosterhout.

Meer informatie over FunKey Media in Oosterhout

Voor de echte avonturiers ben je bij FunKey Media aan het juiste adres. Deze Videoproductieservice voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij FunKey Media en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Videoproductieservice.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oosterhout, spreekt FunKey Media tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Videoproductieservice is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Videoproductieservice op De beemd 11 in Oosterhout. Telefonisch is FunKey Media te bereiken via 31 85 060 8326 en op de website http://www.funkeymedia.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij FunKey Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FunKey Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. FunKey Media

Bezoekers bekeken ook