Holland Indoor Ski en Snowboard

Indoorskibaan Holland Indoor Ski en Snowboard heet je hartelijk welkom aan de Einsteinweg 6 in Spijkenisse.

Meer informatie over Holland Indoor Ski en Snowboard in Spijkenisse

Voor de echte avonturiers ben je bij Holland Indoor Ski en Snowboard aan het juiste adres. Deze Indoorskibaan voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Holland Indoor Ski en Snowboard en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Indoorskibaan.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Spijkenisse, spreekt Holland Indoor Ski en Snowboard tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Indoorskibaan is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Indoorskibaan op Einsteinweg 6 in Spijkenisse. Telefonisch is Holland Indoor Ski en Snowboard te bereiken via 31 6 41056405 en op de website https://hollandindoorsport.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Holland Indoor Ski en Snowboard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Indoor Ski en Snowboard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Holland Indoor Ski en Snowboard

Bezoekers bekeken ook