Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis

Coach Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis heet je hartelijk welkom aan de Erve Wolters 3 in Rijssen.

Meer informatie over Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis in Rijssen

Voor de echte avonturiers ben je bij Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis aan het juiste adres. Deze Coach voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Coach.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rijssen, spreekt Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Coach is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Coach op Erve Wolters 3 in Rijssen. Telefonisch is Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis te bereiken via 31 6 30267163 en op de website http://inspectorpuzzels.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inspector Puzzels - Escape Room voor thuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Inspector Puzzels – Escape Room voor thuis

Bezoekers bekeken ook