IT's Privacy

Juridische dienstverlening IT's Privacy heet je hartelijk welkom aan de Lübeckweg 2 in Groningen.

Meer informatie over IT's Privacy in Groningen

Voor de echte avonturiers ben je bij IT's Privacy aan het juiste adres. Deze Juridische dienstverlening voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij IT's Privacy en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Juridische dienstverlening.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Groningen, spreekt IT's Privacy tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Juridische dienstverlening is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Juridische dienstverlening op Lübeckweg 2 in Groningen. Telefonisch is IT's Privacy te bereiken via 31 50 211 3424 en op de website https://itsprivacy.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij IT's Privacy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IT's Privacy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. IT’s Privacy

Bezoekers bekeken ook