Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom

Café Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Dorpsstraat 18C in Holten.

Meer informatie over Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom in Holten

Voor de echte avonturiers ben je bij Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom aan het juiste adres. Deze Café voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Café.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Holten, spreekt Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Café is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Café op Dorpsstraat 18C in Holten. Telefonisch is Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom te bereiken via 31 6 29470468 en op de website http://www.kelderklasseholten.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kelder Klasse feestlocatie Café en Escaperoom

Bezoekers bekeken ook