Kings and Queens

Poolcentrum Kings and Queens heet je hartelijk welkom aan de Nieuwehuizen 10A in Assen.

Meer informatie over Kings and Queens in Assen

Voor de echte avonturiers ben je bij Kings and Queens aan het juiste adres. Deze Poolcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kings and Queens en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Poolcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Assen, spreekt Kings and Queens tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Poolcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Poolcentrum op Nieuwehuizen 10A in Assen. Telefonisch is Kings and Queens te bereiken via 31 592 820 383 en op de website http://www.kandqassen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kings and Queens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kings and Queens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kings and Queens

Bezoekers bekeken ook