Leisure Games

Bouwbedrijf Leisure Games heet je hartelijk welkom aan de Leemansweg 27b in Arnhem.

Meer informatie over Leisure Games in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Leisure Games aan het juiste adres. Deze Bouwbedrijf voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Leisure Games en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Bouwbedrijf.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Leisure Games tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Bouwbedrijf is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Bouwbedrijf op Leemansweg 27b in Arnhem. Telefonisch is Leisure Games te bereiken via 31 6 13380595 en op de website https://leisuregames.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Leisure Games? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leisure Games het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Leisure Games

Bezoekers bekeken ook