LeisureTeam

Evenementenmanagementbedrijf LeisureTeam heet je hartelijk welkom aan de Harderwijkerweg 141 in Ermelo.

Meer informatie over LeisureTeam in Ermelo

Voor de echte avonturiers ben je bij LeisureTeam aan het juiste adres. Deze Evenementenmanagementbedrijf voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij LeisureTeam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenmanagementbedrijf.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ermelo, spreekt LeisureTeam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenmanagementbedrijf is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenmanagementbedrijf op Harderwijkerweg 141 in Ermelo. Telefonisch is LeisureTeam te bereiken via 31 33 247 5157 en op de website https://www.leisureteam.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij LeisureTeam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LeisureTeam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. LeisureTeam

Bezoekers bekeken ook