Mayflower Escaperoom

Mayflower Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Haagweg 6 in Leiden.

Meer informatie over Mayflower Escaperoom in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Mayflower Escaperoom aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mayflower Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Mayflower Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Haagweg 6 in Leiden. Telefonisch is Mayflower Escaperoom te bereiken via 31 71 512 4319 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mayflower Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mayflower Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mayflower Escaperoom

Bezoekers bekeken ook