MissieBox

Hoofdkantoor MissieBox heet je hartelijk welkom aan de Staten Bolwerk 14 in Haarlem.

Meer informatie over MissieBox in Haarlem

Voor de echte avonturiers ben je bij MissieBox aan het juiste adres. Deze Hoofdkantoor voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij MissieBox en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Hoofdkantoor.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Haarlem, spreekt MissieBox tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Hoofdkantoor is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Hoofdkantoor op Staten Bolwerk 14 in Haarlem. Telefonisch is MissieBox te bereiken via 31 6 36282113 en op de website http://www.missiebox.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij MissieBox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MissieBox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. MissieBox

Bezoekers bekeken ook