Rockanjescape

Rockanjescape heet je hartelijk welkom aan de Heemraadlaan 24 in Rockanje.

Meer informatie over Rockanjescape in Rockanje

Voor de echte avonturiers ben je bij Rockanjescape aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Rockanjescape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rockanje, spreekt Rockanjescape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Heemraadlaan 24 in Rockanje. Telefonisch is Rockanjescape te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Rockanjescape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rockanjescape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Rockanjescape

Bezoekers bekeken ook