Tante Suus

Service voor kinderfeestjes Tante Suus heet je hartelijk welkom aan de Hectorlaan 3 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Tante Suus in Heerhugowaard

Voor de echte avonturiers ben je bij Tante Suus aan het juiste adres. Deze Service voor kinderfeestjes voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Tante Suus en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Service voor kinderfeestjes.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heerhugowaard, spreekt Tante Suus tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Service voor kinderfeestjes is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Service voor kinderfeestjes op Hectorlaan 3 in Heerhugowaard. Telefonisch is Tante Suus te bereiken via 31 72 572 0757 en op de website http://www.tantesuus.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Tante Suus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Suus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Tante Suus

Bezoekers bekeken ook