The City Escape

Touroperator The City Escape heet je hartelijk welkom aan de Hoogstraat 46 in Eindhoven.

Meer informatie over The City Escape in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij The City Escape aan het juiste adres. Deze Touroperator voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The City Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Touroperator.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt The City Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Touroperator is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Touroperator op Hoogstraat 46 in Eindhoven. Telefonisch is The City Escape te bereiken via 31 6 39083314 en op de website https://thecityescape.nl/?utm_source=GMB&utm_medium=Website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The City Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The City Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The City Escape

Bezoekers bekeken ook