Trampoline en klimmuur

Speeltuin Trampoline en klimmuur heet je hartelijk welkom aan de Schutterstraat 21 in Almere.

Meer informatie over Trampoline en klimmuur in Almere

Voor de echte avonturiers ben je bij Trampoline en klimmuur aan het juiste adres. Deze Speeltuin voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Trampoline en klimmuur en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Speeltuin.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Almere, spreekt Trampoline en klimmuur tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Speeltuin is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Speeltuin op Schutterstraat 21 in Almere. Telefonisch is Trampoline en klimmuur te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Trampoline en klimmuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trampoline en klimmuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Trampoline en klimmuur

Bezoekers bekeken ook