TrappedInTime

Kunstenaar TrappedInTime heet je hartelijk welkom aan de Schieweg 97C in Rotterdam.

Meer informatie over TrappedInTime in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij TrappedInTime aan het juiste adres. Deze Kunstenaar voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij TrappedInTime en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Kunstenaar.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt TrappedInTime tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Kunstenaar is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Kunstenaar op Schieweg 97C in Rotterdam. Telefonisch is TrappedInTime te bereiken via 31 6 15909260 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij TrappedInTime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TrappedInTime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. TrappedInTime

Bezoekers bekeken ook