Undercover 030

Autocircuit Undercover 030 heet je hartelijk welkom aan de Prins Hendriklaan 101 in Utrecht.

Meer informatie over Undercover 030 in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Undercover 030 aan het juiste adres. Deze Autocircuit voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Undercover 030 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Autocircuit.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Undercover 030 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Autocircuit is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Autocircuit op Prins Hendriklaan 101 in Utrecht. Telefonisch is Undercover 030 te bereiken via 31 85 130 6498 en op de website https://teamundercover.com/contact/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Undercover 030? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Undercover 030 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Undercover 030

Bezoekers bekeken ook