VR-World

VR-World heet je hartelijk welkom aan de Bavelseparklaan 16 in Breda.

Meer informatie over VR-World in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij VR-World aan het juiste adres. Deze voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij VR-World en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende .

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt VR-World tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze op Bavelseparklaan 16 in Breda. Telefonisch is VR-World te bereiken via 31 85 077 0077 en op de website http://vr-world.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij VR-World? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VR-World het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. VR-World

Bezoekers bekeken ook