Winkel Klimmuur Hollands Spoor

Sportwinkel Winkel Klimmuur Hollands Spoor heet je hartelijk welkom aan de Waldorpstraat 15D in Den Haag.

Meer informatie over Winkel Klimmuur Hollands Spoor in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Winkel Klimmuur Hollands Spoor aan het juiste adres. Deze Sportwinkel voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Winkel Klimmuur Hollands Spoor en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportwinkel.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Winkel Klimmuur Hollands Spoor tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportwinkel is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportwinkel op Waldorpstraat 15D in Den Haag. Telefonisch is Winkel Klimmuur Hollands Spoor te bereiken via 31 70 388 3764 en op de website http://www.deklimmuur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Winkel Klimmuur Hollands Spoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winkel Klimmuur Hollands Spoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Winkel Klimmuur Hollands Spoor

Bezoekers bekeken ook