Wintertuin Experience

Theehuis Wintertuin Experience heet je hartelijk welkom aan de Heemskerklaan 25 Ingang via Park, Abel Tasmanlaan 2 in Baarn.

Meer informatie over Wintertuin Experience in Baarn

Voor de echte avonturiers ben je bij Wintertuin Experience aan het juiste adres. Deze Theehuis voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Wintertuin Experience en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Theehuis.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Baarn, spreekt Wintertuin Experience tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Theehuis is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Theehuis op Heemskerklaan 25 Ingang via Park, Abel Tasmanlaan 2 in Baarn. Telefonisch is Wintertuin Experience te bereiken via 31 35 533 7176 en op de website https://wintertuinexperience.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Wintertuin Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wintertuin Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Wintertuin Experience

Bezoekers bekeken ook