Borgerswold Experience

Park Borgerswold Experience heet je hartelijk welkom aan de Bergweg 1 in Veendam.

Meer informatie over Borgerswold Experience in Veendam

Voor de echte avonturiers ben je bij Borgerswold Experience aan het juiste adres. Deze Park voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Borgerswold Experience en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Park.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Veendam, spreekt Borgerswold Experience tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Park is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Park op Bergweg 1 in Veendam. Telefonisch is Borgerswold Experience te bereiken via 31 598 750 212 en op de website https://www.borgerswold-experience.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Borgerswold Experience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Borgerswold Experience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Borgerswold Experience

Bezoekers bekeken ook