De KlimVallei B.V.

Park De KlimVallei B.V. heet je hartelijk welkom aan de De Helderse Vallei 7A in Den Helder.

Meer informatie over De KlimVallei B.V. in Den Helder

Voor de echte avonturiers ben je bij De KlimVallei B.V. aan het juiste adres. Deze Park voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De KlimVallei B.V. en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Park.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Helder, spreekt De KlimVallei B.V. tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Park is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Park op De Helderse Vallei 7A in Den Helder. Telefonisch is De KlimVallei B.V. te bereiken via 31 6 19601500 en op de website http://www.deklimvallei.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De KlimVallei B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De KlimVallei B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De KlimVallei B.V.

Bezoekers bekeken ook