Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp

Sportclub Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp heet je hartelijk welkom aan de Graftermeerstraat 40 in Hoofddorp.

Meer informatie over Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp in Hoofddorp

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp aan het juiste adres. Deze Sportclub voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportclub.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hoofddorp, spreekt Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportclub is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportclub op Graftermeerstraat 40 in Hoofddorp. Telefonisch is Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp te bereiken via 31 23 785 4226 en op de website http://www.boulderhaldefabriek.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal de Fabriek – Hoofddorp

Bezoekers bekeken ook