Klimwand UT

Sportclub Klimwand UT heet je hartelijk welkom aan de De Hems 16A in Enschede.

Meer informatie over Klimwand UT in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimwand UT aan het juiste adres. Deze Sportclub voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimwand UT en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportclub.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Klimwand UT tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportclub is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportclub op De Hems 16A in Enschede. Telefonisch is Klimwand UT te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimwand UT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimwand UT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimwand UT

Bezoekers bekeken ook