Boulderwand

Sportschool Boulderwand heet je hartelijk welkom aan de Overschieseweg 200 in Schiedam.

Meer informatie over Boulderwand in Schiedam

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderwand aan het juiste adres. Deze Sportschool voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderwand en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportschool.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Schiedam, spreekt Boulderwand tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportschool is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportschool op Overschieseweg 200 in Schiedam. Telefonisch is Boulderwand te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderwand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderwand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderwand

Bezoekers bekeken ook