Klimvereniging Borger

Sportschool Klimvereniging Borger heet je hartelijk welkom aan de Nuisveen 4 in Borger.

Meer informatie over Klimvereniging Borger in Borger

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimvereniging Borger aan het juiste adres. Deze Sportschool voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimvereniging Borger en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportschool.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Borger, spreekt Klimvereniging Borger tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportschool is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportschool op Nuisveen 4 in Borger. Telefonisch is Klimvereniging Borger te bereiken via 31 6 22405481 en op de website http://www.klimverenigingborger.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimvereniging Borger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimvereniging Borger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimvereniging Borger

Bezoekers bekeken ook