De Weijenborg

Restaurant De Weijenborg heet je hartelijk welkom aan de Spoorstraat 16 in Delden.

Meer informatie over De Weijenborg in Delden

Voor de echte avonturiers ben je bij De Weijenborg aan het juiste adres. Deze Restaurant voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Weijenborg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Restaurant.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delden, spreekt De Weijenborg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Restaurant is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Restaurant op Spoorstraat 16 in Delden. Telefonisch is De Weijenborg te bereiken via 31 74 376 3079 en op de website http://www.deweijenborg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Weijenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Weijenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Weijenborg

Bezoekers bekeken ook