Level XL Restaurant en Indoor activiteiten

Restaurant Level XL Restaurant en Indoor activiteiten heet je hartelijk welkom aan de Martin Luther Kingsingel 46 in Drachten.

Meer informatie over Level XL Restaurant en Indoor activiteiten in Drachten

Voor de echte avonturiers ben je bij Level XL Restaurant en Indoor activiteiten aan het juiste adres. Deze Restaurant voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Level XL Restaurant en Indoor activiteiten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Restaurant.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Drachten, spreekt Level XL Restaurant en Indoor activiteiten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Restaurant is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Restaurant op Martin Luther Kingsingel 46 in Drachten. Telefonisch is Level XL Restaurant en Indoor activiteiten te bereiken via 31 512 246 004 en op de website http://www.levelxl.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Level XL Restaurant en Indoor activiteiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Level XL Restaurant en Indoor activiteiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Level XL Restaurant en Indoor activiteiten

Bezoekers bekeken ook