Escape Room 87 Someren

Bar Escape Room 87 Someren heet je hartelijk welkom aan de Wilhelminaplein 3 in Someren.

Meer informatie over Escape Room 87 Someren in Someren

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room 87 Someren aan het juiste adres. Deze Bar voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room 87 Someren en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Bar.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Someren, spreekt Escape Room 87 Someren tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Bar is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Bar op Wilhelminaplein 3 in Someren. Telefonisch is Escape Room 87 Someren te bereiken via 31 493 494 815 en op de website http://www.escaperoomsomeren.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room 87 Someren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room 87 Someren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room 87 Someren

Bezoekers bekeken ook