Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne

Bar Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne heet je hartelijk welkom aan de Hoflaan 6 in Oostvoorne.

Meer informatie over Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne in Oostvoorne

Voor de echte avonturiers ben je bij Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne aan het juiste adres. Deze Bar voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Bar.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oostvoorne, spreekt Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Bar is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Bar op Hoflaan 6 in Oostvoorne. Telefonisch is Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Voormalig Gemeentehuis Oostvoorne

Bezoekers bekeken ook