Escaperoom City Rotterdam

Entertainer Escaperoom City Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Ambachtsstraat 23 in Poortugaal.

Meer informatie over Escaperoom City Rotterdam in Poortugaal

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom City Rotterdam aan het juiste adres. Deze Entertainer voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom City Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Entertainer.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Poortugaal, spreekt Escaperoom City Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Entertainer is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Entertainer op Ambachtsstraat 23 in Poortugaal. Telefonisch is Escaperoom City Rotterdam te bereiken via 31 6 50494989 en op de website http://www.escaperoomcity.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom City Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom City Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom City Rotterdam

Bezoekers bekeken ook