Lytje Willem

Entertainer Lytje Willem heet je hartelijk welkom aan de Badweg 12 in Schiermonnikoog.

Meer informatie over Lytje Willem in Schiermonnikoog

Voor de echte avonturiers ben je bij Lytje Willem aan het juiste adres. Deze Entertainer voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Lytje Willem en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Entertainer.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Schiermonnikoog, spreekt Lytje Willem tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Entertainer is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Entertainer op Badweg 12 in Schiermonnikoog. Telefonisch is Lytje Willem te bereiken via 31 6 33144136 en op de website http://www.lytjewillem.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Lytje Willem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lytje Willem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Lytje Willem

Bezoekers bekeken ook