Kids Safety Escaperoom

Amusementscentrum voor kinderen Kids Safety Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Kwadijkerkoogweg 14C in Purmerend.

Meer informatie over Kids Safety Escaperoom in Purmerend

Voor de echte avonturiers ben je bij Kids Safety Escaperoom aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voor kinderen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kids Safety Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum voor kinderen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Purmerend, spreekt Kids Safety Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum voor kinderen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum voor kinderen op Kwadijkerkoogweg 14C in Purmerend. Telefonisch is Kids Safety Escaperoom te bereiken via 31 6 54233327 en op de website http://www.kidssafetyescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kids Safety Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids Safety Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kids Safety Escaperoom

Bezoekers bekeken ook