Kinderescaperoom

Amusementscentrum voor kinderen Kinderescaperoom heet je hartelijk welkom aan de Gelreweg 34 in Harderwijk.

Meer informatie over Kinderescaperoom in Harderwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij Kinderescaperoom aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voor kinderen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kinderescaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum voor kinderen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harderwijk, spreekt Kinderescaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum voor kinderen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum voor kinderen op Gelreweg 34 in Harderwijk. Telefonisch is Kinderescaperoom te bereiken via 31 341 441 175 en op de website http://kinderescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kinderescaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderescaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kinderescaperoom

Bezoekers bekeken ook