De Hoek

Partycentrum De Hoek heet je hartelijk welkom aan de Wijdewormerplein 3 in Wijdewormer.

Meer informatie over De Hoek in Wijdewormer

Voor de echte avonturiers ben je bij De Hoek aan het juiste adres. Deze Partycentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Hoek en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Partycentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wijdewormer, spreekt De Hoek tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Partycentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Partycentrum op Wijdewormerplein 3 in Wijdewormer. Telefonisch is De Hoek te bereiken via 31 299 676 573 en op de website http://www.dehoek.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Hoek

Bezoekers bekeken ook