HappyDays Noord-Holland

Partycentrum HappyDays Noord-Holland heet je hartelijk welkom aan de Industrieweg 48a in Grootebroek.

Meer informatie over HappyDays Noord-Holland in Grootebroek

Voor de echte avonturiers ben je bij HappyDays Noord-Holland aan het juiste adres. Deze Partycentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij HappyDays Noord-Holland en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Partycentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Grootebroek, spreekt HappyDays Noord-Holland tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Partycentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Partycentrum op Industrieweg 48a in Grootebroek. Telefonisch is HappyDays Noord-Holland te bereiken via 31 228 521 113 en op de website http://www.happydays-nh.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij HappyDays Noord-Holland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HappyDays Noord-Holland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. HappyDays Noord-Holland

Bezoekers bekeken ook