GEUS

Partycentrum GEUS heet je hartelijk welkom aan de Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk.

Meer informatie over GEUS in Broek op Langedijk

Voor de echte avonturiers ben je bij GEUS aan het juiste adres. Deze Partycentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij GEUS en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Partycentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Broek op Langedijk, spreekt GEUS tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Partycentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Partycentrum op Bijlestaal 64 in Broek op Langedijk. Telefonisch is GEUS te bereiken via 31 226 333 456 en op de website http://www.geus.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij GEUS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GEUS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. GEUS

Bezoekers bekeken ook