Escape Room Ootmarsum

Escaperoomcentrum Escape Room Ootmarsum heet je hartelijk welkom aan de Schiltstraat 1 in Ootmarsum.

Meer informatie over Escape Room Ootmarsum in Ootmarsum

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Ootmarsum aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Ootmarsum en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ootmarsum, spreekt Escape Room Ootmarsum tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Schiltstraat 1 in Ootmarsum. Telefonisch is Escape Room Ootmarsum te bereiken via 31 6 28939532 en op de website https://www.beleefootmarsum.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook